WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - Thor Kermt  13 - 1  (5-0)

DATUM 03-11-2006  20:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Johan Maes, 2 - 0 Holtappels Tim, 3 - 0 Holtappels Tim 4 - 0 Trippaers Eric, 5 - 0 Trippaers Eric, 6 - 0 Holtappels Tim, 7 - 0 Ingmar Cosemans, 8 - 0 Johan Maes, 9 - 0 IngmarCosemans, 10- 0 Ingmar Cosemans, 11 - 0 Kris Quetin, 11 - 1 Thor Kermt, 12 - 1 Johan Maes, 13 - 1 Holtappels Tim.

VERSLAG Na een kleine rust van 2 weken moesten we de wedstrijd tegen Thor Kermt aanvangen zonder de 2 gekwetste spelers Billen Kevin en Di Pasquale Livio. Gelukkig was onze Derde gekwetste speler Cosemans Ingmar fit genoeg om te spelen. Door al deze gekwetste spelers werd Quetin Kris terug opgevist in onze kern. Het was dus bang afwachten voor ons hoe we voor de dag zouden komen met al die gekweste en na onze 1 op 6 in de laatste 2 wedstrijden. Gelukkig vonden we al snel onze oude vorm van de Eerste Vijf wedstrijden terug, want na 5 minuten kwamen we verdiend op voorsprong. Sinds toen hebben we de hele wedstrijd onder controle gehouden met wervelend voetbal. Net zoals in onze eerste competitie wedstrijd werd het weer 13 - 1, veel woorden zijn daar niet voor nodig. Thor Kermt die recent in de beker van Limburg met penalties onderuit gingen tegen een team uit Tweede Provinciale was vandaag blijkbaar niet in vorm zodoende dat ze hun kansen bijna allemaal misten op één keer na. Bij ons was de afwerking uitstekend waardoor we verdient de 3 punten in Zelem konden houden. De opstelling:1. Ben Jeuris, 2. Maes Johan, 3. Quetin Kris, 4. Witters Chris, 5. Trippaers Eric,8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim